Descargar EBOOK El pensament politic de salvador segui autor XAVIER DIEZ gratis online


Descargar EBOOK El pensament politic de salvador segui autor XAVIER DIEZ gratis online Título Del Libro: El pensament politic de salvador segui
ISBN 13: 9788492559725
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 353 Kb
El autor del libro: XAVIER DIEZ
El editor: LA LLEVIR-VIRUS

Read full description of the books:«Reunidos los elementos del Sindicato Libre, hemos acordado asesinarte a ti y a Pestaña, entre otros. Esta vez no escaparéis ninguno, aunque tu serás el primero..» Amb aquest anònim es dirigien a Salvador Seguí els seus assassins pocs dies abans de l atemptat. No és gens estrany, doncs, que el Noi del Sucre es convertís en un dels principals objectius del braç armat d una patronal que s escarrassava per liquidar escapçar les figures més insignes del moviment obrer. Una habilitat estratègica brillant, així com una poderosa retòrica, feien de Seguí la simbiosi perfecta entre un home d acció i un dels pensadors més influents d aquell sindicalisme revolucionari cada cop més vigorós. Sempre capaç de fer equilibris entre les diferents tendències de l anarquisme, Seguí va aconseguir compactar els nombrosos grups revolucionaris en una col lectivitat ferma i organitzada, el sindicat, amb capacitat de plantar cara als seus opressors de classe. Des del rigor històric, Xavier Diez ens convida a endinsar-nos en la vida i el pensament polític d un dels personatges més populars —per bé que desconegut— de l anarquisme ibèric. L autor pretén donar resposta a problemàtiques, tan diverses com necessàries, que encara són vigents en el nostre temps, com ara l ús de la violència, la qüestió nacional i l afinitat de classes, entre d altres. Probablement som davant la temptativa contemporània més acurada i sòlida de biografia del sindicalista més rellevant del primer terç del segle XX, centrada en aquest cas en el seu pensament i les seves idees.


El autor es XAVIER DIEZ escribió un interesante libro titulado El pensament politic de salvador segui. El libro de la publicó la editorial LA LLEVIR-VIRUS, y en este momento por el libro de El pensament politic de salvador segui PDF ISBN (9788492559725) es necesario pagar 20.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El pensament politic de salvador segui EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor XAVIER DIEZ, que te pueden gustar, igual que el libro de El pensament politic de salvador segui EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El pensament politic de salvador segui EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El pensament politic de salvador segui PDF
Descargar en EPUB El pensament politic de salvador segui EPUB
Descargar en DOC El pensament politic de salvador segui DOC
Descargar en TXT El pensament politic de salvador segui TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El pensament politic de salvador segui


Iker

yo no entendí

Aitor

No le gustó.

Irene

La mejor... y todavía más interesante, brillante, fascinante...

Carlos

Interesante libro, en el que se dice más de lo que puede caber

Nerea

El libro es increíble, la magia que se puede llevar con usted.
Añadir comentario
Descargar EBOOK El pensament politic de salvador segui autor XAVIER DIEZ gratis online

PDF: el-pensament-politic-de-salvador-segui.pdf El pensament politic de salvador segui PDF
EPUB: el-pensament-politic-de-salvador-segui.epub El pensament politic de salvador segui EPUB
DOC: el-pensament-politic-de-salvador-segui.doc El pensament politic de salvador segui DOC
TXT: el-pensament-politic-de-salvador-segui.txt El pensament politic de salvador segui TXT