Descargar EBOOK Grans personatges que construïren catalunya autor ANTONI PLANAS gratis online


Descargar EBOOK Grans personatges que construïren catalunya autor ANTONI PLANAS gratis online Título Del Libro: Grans personatges que construïren catalunya
ISBN 13: 9788415932895
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 888 Kb
El autor del libro: ANTONI PLANAS
El editor: DOLMEN BOOKS

Read full description of the books:Sabies que Roger de Llúria va ser conegut com l’Almirall Invencible? Qui va ser el símbol de l’afirmació nacional de Catalunya? És Josep Pla el prosista més important de les lletres catalanes del segle XX? I, per què totes les ciutats dediquen un carrer o plaça a Prat de la Riba? Des de Guifré el Pelós a Rafel Casanova passant per Gaudí, Lluís Companys o Montserrat Roig.

Grans personatges que construïren Catalunya és un llibre sobre els homes i les dones que han escrit la història del nostre país. És un volum que pretén reunir en les seves pàgines algunes de les persones que, amb els seus coneixements, amb la seva empenta i amb la seva força han fet avançar aquesta terra. Uns homes i unes dones l’actuació dels quals ha estat fonamental per desenvolupar la nostra societat i arribar fins a la Catalunya que avui tots coneixem. Aquests grans personatges es presenten d’una manera senzilla i amena, amb textos lleugers però profunds i amb uns dibuixos plens de força que serveixen per donar vida a les històries. No teniu en les vostres mans un llibre de història, tampoc un còmic. Grans personatges que construïren Catalunya no vol res més que donar a conèixer la nostra història a través dels seus protagonistes.


El autor es ANTONI PLANAS escribió un interesante libro titulado Grans personatges que construïren catalunya. El libro de la publicó la editorial DOLMEN BOOKS, y en este momento por el libro de Grans personatges que construïren catalunya PDF ISBN (9788415932895) es necesario pagar 14.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Grans personatges que construïren catalunya EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ANTONI PLANAS, que te pueden gustar, igual que el libro de Grans personatges que construïren catalunya EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Grans personatges que construïren catalunya EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Grans personatges que construïren catalunya PDF
Descargar en EPUB Grans personatges que construïren catalunya EPUB
Descargar en DOC Grans personatges que construïren catalunya DOC
Descargar en TXT Grans personatges que construïren catalunya TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Grans personatges que construïren catalunya


Carlos

No es el mejor que he leído

Sofia

De manera contradictoria. Por un lado aprieta, y por el otro...

Adrian

No vale la pena el tiempo invertido.

Carla

Ordinario de una sola vez en el libro, pero es interesante
Añadir comentario
Descargar EBOOK Grans personatges que construïren catalunya autor ANTONI PLANAS gratis online

PDF: grans-personatges-que-construren-catalunya.pdf Grans personatges que construïren catalunya PDF
EPUB: grans-personatges-que-construren-catalunya.epub Grans personatges que construïren catalunya EPUB
DOC: grans-personatges-que-construren-catalunya.doc Grans personatges que construïren catalunya DOC
TXT: grans-personatges-que-construren-catalunya.txt Grans personatges que construïren catalunya TXT