Descargar EBOOK Del llum de gas al llum electric autor CARLES SOLDEVILA gratis online


Descargar EBOOK Del llum de gas al llum electric autor CARLES SOLDEVILA gratis online Título Del Libro: Del llum de gas al llum electric
ISBN 13: 9788475968766
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 8.37 Mb
El autor del libro: CARLES SOLDEVILA
El editor: EMPURIES

Read full description of the books:Del llum de gas al llum elèctric, publicat per primera vegada l'any 1951, es reedita ara a Editorial Empúries amb el seu apèndix fotogràfic i un capítol inèdit que havia estat suprimit pel mateix autor en la primera edició per motius extraliteraris i que havia quedat als arxius familias durant més de mig segle. Al llarg d'aquestes memòries, Carles Soldevilla ressegueix els seus arígens familiars, parla de la seva educació al Liceo Políglota i evoca les seves primeres lectures. Descriu de d'una òptica persaonal moments històrics com el canvi de segle o la Setmana Tràgica. Com Pla, Sagarra o Gaziel, fa un retart impagable de la universitat que li va tocar viure com a estudiant. Sempre evitant la temptació de novellar els records, qeuilibrant en tot moment l'efució lírica amb el rigor documental, i fa una crònica dels inicis de la Mancomunitat i de les coneixecens que hi va fer, des de Preat de la Riba fins a Eugeni d'Ors.
Les memòries de Carles Soldevilla mereixen un lloc d'honor al costat dels grans textos memorialístics de Pla, sagarra o Gaziel, i conformen una vegada més que la prosa autobiogràfica ha donat les millors obresde la literatura catalana del Segle XX. Soldevilla cedeix, tal com diu ell mateix, a 'la fallera d recollir records d'infància i de joventut', conscietn del perill d'aquesta mena d'exercicis però convençut també que l'artés 'l'únic recipient capaç deretenir les fluïdes essències de la vida'.


El autor es CARLES SOLDEVILA escribió un interesante libro titulado Del llum de gas al llum electric. El libro de la publicó la editorial EMPURIES, y en este momento por el libro de Del llum de gas al llum electric PDF ISBN (9788475968766) es necesario pagar 27.20 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Del llum de gas al llum electric EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor CARLES SOLDEVILA, que te pueden gustar, igual que el libro de Del llum de gas al llum electric EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Del llum de gas al llum electric EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Del llum de gas al llum electric PDF
Descargar en EPUB Del llum de gas al llum electric EPUB
Descargar en DOC Del llum de gas al llum electric DOC
Descargar en TXT Del llum de gas al llum electric TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Del llum de gas al llum electric


Alejandro

Interesante y небанальный la trama

Mario

El mejor entre los

Rocio

Yo probablemente algo que no entiendo.

Javier

Honestamente la impresión de doble

Andrea

La primera reseña que me ha invertido pedacito de su alma...
Añadir comentario
Descargar EBOOK Del llum de gas al llum electric autor CARLES SOLDEVILA gratis online

PDF: del-llum-de-gas-al-llum-electric.pdf Del llum de gas al llum electric PDF
EPUB: del-llum-de-gas-al-llum-electric.epub Del llum de gas al llum electric EPUB
DOC: del-llum-de-gas-al-llum-electric.doc Del llum de gas al llum electric DOC
TXT: del-llum-de-gas-al-llum-electric.txt Del llum de gas al llum electric TXT